منوی اصلی


راز و رمز: اذکار و ختومات

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

نظرات  بازديد:399 بار   نظرات  دسته : اذکار و ختومات
تسبیح، عبادتی برگزیده است که هرکس در سیر معنوی خویش، به قدر طاقت و معرفتش از آن بهره می‌گیرد و این در حالی است که از ائمه(ع) قبل از خلقت عالم مادی، به تسبیح ذات اقدس حق مشغول بوده‌اند.
در آستانه فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مرکز خبر حوزه به بخش اندکی از آثار و فواید مادی و معنوی تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(س) بعد از نمازهای واجب پرداخت.
بهترین تعقیبات نماز،‌ تسبیحات حضرت زهرا(س) است و شایسته است که بعد از نمازهای واجب و زمان‌های دیگری چون وقت خواب و ابتدای زیارت بزرگان و پیشوایان دین بر آن مداومت شود.
هدیه‌ای آسمانی از جانب پدر
هنگامی که فاطمه(س) از سختی کارهای خانه در زحمت بود،‌امیر‌مؤمنان به ایشان فرمود: نزد پدر برود و خدمتکاری درخواست کند تا در امور منزل یار و همکارش باشد.
ادامه مطلب ادامه مطلب تاریخ يكشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1391 نظرات نظر دهيد!
نظرات  بازديد:894 بار   نظرات  دسته : اذکار و ختومات

در کتاب وزین زینت الدعوات، صفحه 54 آمده است که ختم زیر که به نقل از کتاب منهاج العارفین در آن کتاب آمده؛ دارای تاثیر ایجاد آشتی میان دو نفر که دارای نسبت حلال با یکدیگرند می باشد.

هر کس که آیة الکرسی (معروفه/3آیه) را به مدت 7 روز، هر روز هنگام طلوع آفتاب پیش از سخن گفتن با کسی، رو به قبله و ایستاده 11 مرتبه به طریقه زیر بخواند، دوستی و آشتی حاصل می گردد؛ به شرط آنکه حلال باشند.

ادامه مطلب ادامه مطلب تاریخ چهارشنبه، 16 فروردين ماه ، 1391 نظرات نظر دهيد!
نظرات  بازديد:1657 بار   نظرات  دسته : اذکار و ختومات

اخطار: این دستور به نقل از کتاب نقد جاودان مرحوم حضرت علامه آیة الله العظمی میرجهانی رحمة الله علیه درج گردیده است. استفاده از این ختم تنها برای افرادی که دارای اذن و اجازه از اساتید فقیه و مجتهد می باشند؛ دارای نتیجه بوده و جایز و حلال است. هر گونه عوارض استفاده از این ختم توسط افراد عامی، بر عهده ایشان بوده و راز و رمز هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.


در صفحه 16 کتاب بسیار وزین نقد جاودان، مرحوم حضرت علامه آیة الله العظمی میرجهانی رضوان الله؛ ختمی را آورده اند که منسوب به حضرت شیخ بهاء الدین و الامة جبل عاملی رحمة الله علیه می باشد. ختم فوق بر اساس آیه شریفه نور است که به طریق زیر دارای نتایج و خواصی مجرب چون اطلاع بر علوم، نورانی شدن دل، کشف علوم غامضه، افاضات و رویای صادقه، تشرف به حضور حضرات ائمة المعصومین (ع) در عالم خواب و رویا، پرسیدن سئوالات علمیه، زیارت حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف در عالم خواب، کسب معالم دینیه، صفای باطن، روشنی قلب، آگاهی به اسرار خفیه، کسب علوم غریبه، اسنجابت دعوات و امثالهم می باشد.

ادامه مطلب ادامه مطلب تاریخ يكشنبه، 6 فروردين ماه ، 1391 نظرات نظر دهيد!
نظرات  بازديد:1530 بار   نظرات  دسته : اذکار و ختومات

اگر حاجتی داشته باشید که به هیچ طریقی روا نشده است؛ ختم احزاب قرآن به طریقی که در ادامه به معرفی آن پرداخته ایم بسیار موثر است. در کتاب وزین گل های ارغوان، چنین آمده است که این ختم؛ قطعی بوده و محال ممکن است که حاجت مذکور روا نگردد!

ادامه مطلب ادامه مطلب تاریخ پنجشنبه، 25 اسفند ماه ، 1390 نظرات نظر دهيد!
نظرات  بازديد:1332 بار   نظرات  دسته : اذکار و ختومات

از جمله ختومات مجرب در خصوص وسعت رزق و گشایش برکت در روزی، ختمی منقول از حضرت رسول صل الله علیه و آله و سلم است که در ادامه معرفی می گردد.

آن حضرت (ص) فرموده اند که هر که این دعا را در روز جمعه 70 مرتبه بخواند، خداوند متعال؛ تا هفته آینده وسعتی در رزق او کرامت فرماید.

ادامه مطلب ادامه مطلب تاریخ پنجشنبه، 25 اسفند ماه ، 1390 نظرات نظر دهيد!

ذكر ايام هفته
آمار کاربران
راز و رمز بزبانهاي ديگر
Translation