sssss کاربر جدید وضعيت: آفلاين 17 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 1015 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 18 آبان ماه ، 1388 14:12:51
موضوع مطلب: سوال
:
من در چند جا نیاز به کمک شما دارم
1)هر چه دعاوطلسم و...دارید برای من بفرستید(در مورد ترک خود ارضایی)
2)من به یک استاد اخلاق یا یک استاد ذکر نیاز دارم
3)در مورد معنی و مفهوم جمله ((انجام کامل واجبات و ترک مستحبات زاید و کارهای زاید)) تحقیق کنید و به من بگویید
4)ایا ختم مجربی برای زیارت امام زمان دارید ؟اگر دارید بگویید(که البته عمل به ان خیلی سخت و طولانی نباشد)
5)ایا شما دوست جن یا یک جن تحت فرمان دارید؟(یا کسی را میشناسید که داشته باشد)در ضمن من جن را فقط برای ترک خود ارضایی میخواهم نه کار دیگر
6)ایا شما در مورد ختم دعای قاموس چیزی میدانید؟
7)بعضی از ایات قران رموز ان هستند مثل یس و الم وطه وکهیعص و... از رموز ان هستند من در ای مورد دو سوال دارم:
الف)اگر میدانید این ها به چه معنی هستند؟
ب)ایا ختمی برای این ایات دارید؟
اگر شما جفر بلد هستید لطفا ببینید ایا از اولیا خدا در مناطق شمالی تر شهر تهران کسی هست و اگر هست اسم و ادرس و تلفن ان را به من بگویید
در ضمن در مورد تک تک سوال ها به صورت موردی و جواب کامل دهید
mehrpouya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 1001950 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تهران - بیروت
ارسال شده در:
پنجشنبه، 28 آبان ماه ، 1388 15:00:13
موضوع مطلب: پاسخ شما
با سلام.
پاسختان را در زیر مشاهده کنید.
با تشکر
مهر پویا همت پور
مدیر سایت راز و رمز
1- جهت ملاقات با آقا امام زمان عج دستورات زیادی وارد گردیده. اما در مورد قطعیت آنها هیچ تضمینی نیست. چه بسا اینکه چنانچه قطعیتی باشد قطعا همه با استفاده از این دستورات به ملاقات حضرت نائل می گردند.
2- در مورد ترک عمل مذبور ادعیه فراوانی ذکر شده که می توانید به کتاب سرالمستتر مراجعه نمائید.
3- مستحبات چنانچه مانع انجام واجبات و شرعی و ضروریات زندگی گردند گاه حتی حرام نیز می باشند.
4- جن خود عامل شر است و در مواردی قلیل به انسان کمک می کند. ضمنا احظار و تسخیر جن جز در موارد ضروری حرام و عامل طبق فتوای برخی علما از دین خارج است.
5- در مورد رموزات قرآنی به کتاب شرح اسماءالحسنی نوشته جناب آقای محمد حسین حیدریان قهفرخی مراجعه کنید. چنانچه موفق به یافتن کتاب نشدید بزودی این کتاب بصورت الکترونیکی جهت دانلود در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
6- علم جفر ارتباطی به آدرس و شماره تلفن عرفا ندارد! بله! در آن مناطق هم عرفائی حضور دارند که می توانید با توسل به ساحت مقدس آقا امام زمان عج با ایشان ملاقات کنید.
در مورد دعای قاموس نیز به مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی ره مراجعه کنید. مشخص کنید اطلاعات مورد نیازتان چیست؟
7- استاد اخلاق در حوزه های علمیه اصلی شهر ها موجود بوده و در حال حاضر درسی با عنوان اخلاق در حوزه های دینی تدریس می شود. در مورد اساتید ذکر نیز می توانید سئوالاتتان را از طریق همین سایت با آقای حیدریان مطرح و پاسختان را دریافت کنید.
mehrpouya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 1001950 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تهران - بیروت
ارسال شده در:
جمعه، 29 آبان ماه ، 1388 11:32:21
موضوع مطلب: پاسخ راز و رمز
دوست گرامي
با سلام
متاسفانه سايت راز و رمز از قرار دادن نشاني و يا ايجاد ارتباط با افراد خارج از سايت خود معذور است. ضمنا خط مشي اين سايت ايجاب مي كند تا با هرگونه اعمال خرافي مانند فالگيري و رمالي مخالف باشد.
براي حافظه نيز دستورات لازمه برايتان ارسال شده. پيامهاي خصوصي خود را چك كنيد.
با تشكر
مهرپويا
مدير سايت راز و رمز
آخرين ويرايش توسط mehrpouya در تاريخ دوشنبه، 2 آذر ماه ، 1388 00:02:03; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
مطالب منتشره در این پايگاه صرفا جهت اطلاع محققین و علاقمندان جهت مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر از كتب و منابع معتبر تهیه گردیده و راز و رمز هیچ گونه مسئولیتی در قبال مطالب ارائه شده در این پایگاه را ندارد.
كليه حقوق مادي و معنوي محفوظ و متخلفين طبق قانون حمايت از مولفان و پديدآورندگان تحت پيگرد قانوني قرار مي گيرند